Cégismertető
 
Az Artifex Szimulációs és Kiképzési Rendszerek Kft magyar mérnökök tulajdonában levő nagy múltú haditechnikai szimulációkat fejlesztő, oktató és a használatot támogató szervezet. Az Artifex 1989 óta a Honvédelmi Minisztérium stabil szerződő partnere. ISO 9001-es tanúsítványunk bizonyítja, hogy elkötelezettek vagyunk a minőségi szoftverfejlesztés iránt. Az Artifex NATO Beszállításra Alkalmas címmel rendelkezik NATO titkos szintig.
A Magyar Honvédség jelenleg 15-nél is több, az Artifex által fejlesztett rendszert használ.
 
Szakértelem

Integrált kiképzési megoldások szállítása:
• Kiképzési igények analízise
• Kiképzési rendszerek fejlesztése
• Kiképzés támogatás
• Szimulációs rendszerek betanítása, oktatása
Alkalmazott modellezés, szimulációs elvek
Alkalmazott GIS és valósidejű szakértői rendszerek
Valósidejű vizualizáció
WEB alapú interaktív kiképzési környezet
Felhasználói igényekre szabott fejlesztés
 
A szimulációs és kiképzési területen eltöltött közel 20 eredményes év tapasztalatával az Artifex 25 fős csapata az alábbiakat ajánlja lehetséges szerződő partnerei felé:
hosszú távú gyakorlattal megalapozott információ-technológiai tudás a legújabb, leghatékonyabb technológiák alkalmazásával
független, költséghatékony, rugalmas és igényekhez alkalmazkodó működés
a katonai technológiai és képzési igények ismeretével párosuló nagy gyakorlat a követelmény támasztó, a katonai szakértői és a végrehajtó állománnyal való együttműködés terén
nagyon hatékony, bizonyított módszerek alkalmazása az IT rendszerek, a rendszertervezési és a szimulációs elvek, továbbá GIS integrálása a legmodernebb szimulációk, szimulátorok és egyéb rendszerek fejlesztésekor.
 
Tevékenységeink

Szimulációs szoftver fejlesztés
Az Artifex legfőbb tevékenysége a költséghatékony katonai szimulációs rendszerek fejlesztése. Az egyéni katonáktól a hadtest szintű egységekig szállítunk kiképzési megoldásokat. Alacsony költségű, PC alapú technológiát alkalmazunk még a legösszetettebb konstruktív szimulációs rendszernél is.
A mi megrendelőink azok a katonai felhasználók, akik minden részletre kiterjedő, korszerű, egyedi igényekre szabott kiképzési megoldásokat keresnek olcsó, vagy polcról levehető hardverre.
 
Katonai szakértői szoftver fejlesztés
Húsz éves szakértői tapasztalatunk felhasználásával katonai szakértői rendszer fejlesztését végezzük, mely többek között magában foglalja egy terep kiértékelő térinformatikai rendszer funkcióit és egy katonai eszköz adatbázist, melyben megtalálhatóak a pisztoly lőszertől a repülőgép anyahajókig mindenféle adatok. Ez a csoportmunkára alkalmas rendszer támogatja a katonai döntéshozatali folyamatot a katonai szervezeti struktúra különböző szintjein.
 
Támogatási szolgáltatások
A kiváló kapcsolati hálózatunkkal fordítási, telepítési és helyi támogatási szolgáltatásokat nyújtunk (külföldi) partnereink szoftvereihez kapcsolódóan.
 
A letelepített saját szimulációs szoftvereinkhez is folyamatos oktatást, továbbképzést és gyártói támogatást biztosítunk.
 
A nemzetközi tapasztalatokat továbbfejlesztve kidolgoztuk a Marcus CAX szimuláció üzemeltetési technológiáját, mely a Magyar Honvédség Központi Kiképző Bázisán 10 éve folyamatosan működik. Fejlesztői csapatunk és katonai szakértőink támogatják a szimulációs központ tevékenységét.
 

Pályázat
NGM/10884/2018 támogatási szerződés
Kedvezményezett: Artifex Szimulációs és Kiképzési Rendszerek Kft.
Megvalósítás helyszíne: 1122 Budapest, Ráth György utca 56.
Támogatás összege: nettó 27.804.300 Forint
Támogatás célja: 12 munkaállomásos fejlesztőkörnyezet beszerzése